Butcher of Blue Modesto Lengte32 Slim Jeans MSJ-BJ4 Blauw

€ 149,95 *

Gratis verzending vanaf €50 Prijzen incl. btw

Maat

  • 010577700126
  • 5960.30.1521
De Modesto Slim -vernoemd naar jeans onze gelijknamige jeans specialist uit Italië- heeft de...meer
Productinformatie. "Butcher of Blue Modesto Lengte32 Slim Jeans MSJ-BJ4 Blauw"

De Modesto Slim -vernoemd naar jeans onze gelijknamige jeans specialist uit Italië- heeft de perfecte moderne pasvorm. Goed aangesloten rond de heupen, een klein beetje ruimte op de bovenbeen en een smallere onderkant zonder dat je bloedtoevoer naar je voeten stopt. We noemen het een toegankelijke slim fit. 

De details komen van een klassieke “5-pocket” jeans en rivets en knopen zijn van een unieke matte staal soort gemaakt. De branding komt mooi terug voorop de broek met een “handstitched” Haak op de coin pocket, deze herhalen we subtiel op de achterzak waar deze terugkomt in de onderbroken “pocketbag” stiksel.  

Iedere broek krijgt een afzonderlijke 3D wassing toegepast. Dit is handwerk en wordt in Italië gedaan, door een process van meerdere stappen krijgt de wassing van broek daadwerkelijk een 3 dimensionale vorm en eigen fade. Na afloop krijgen alle broeken een controle stempel aan de binnenzijde, Lavatto per Bucherro in Italia

Marostica Jeans is een unieke stof geproduceerd door Candiani in Italië, deze weverij is een van de beste in de wereld en produceert voor alle gerenommeerde jeansmakers. We hebben heel bewust gekozen voor een stof met niet teveel stretch maar precies genoeg voor dat beetje comfort dat een jeans nodig heeft zonder dat het een legging wordt. Hierdoor is de uitstraling van de broek vele malen rijker.
Let op, dit is de 32 lengtemaat.

Geslacht: Heren
Kleur: Blauw
Pasvorm: slim fit
Seizoen: Najaar, Winter
Verdere links naar "Butcher of Blue Modesto Lengte32 Slim Jeans MSJ-BJ4 Blauw"
- 50%
Laatst bekeken