Geen resultaten gevonden voor de filter!
Gipsy Fluffy Jas Dames Roze Gipsy Fluffy Jas Dames Roze
Vrolijke roze fluffyjas voor dames. Je ziet er met deze fluffy hip uit. Bij Deurloo damesmode verkopen we ze in drie kleuren voor € 59,95 per stuk. Deze fluffy is gemaakt van 100% polyester.
€ 59,95 *
Gipsy Damesjas FluffyBeige Gipsy Damesjas FluffyBeige
Gemakkelijke damesjas in fluffy kwaliteit. Deze jas is warm en ideaal als extra damesjas aan de kapstok. Deze beige fluffy damesjas kost slechts € 59,95 bij Ronald Deurloo Zierikzee. Deze damesjas is gemaakt van 100% polyester.
€ 59,95 *
Groen leren damesjack Gipsy Groen leren damesjack Gipsy
Mooi lamsleren damesjack in kleur groen. Gemaakt met epouletten op de schouders en zowel rits als knoopssluiting. Dit groene leren damesjack heeft een vintage uitstraling en komt stoer over.
€ 179,90 *
Zwart leren damesjack Gipsy Zwart leren damesjack Gipsy
Heb jij ook zo’n zin in dit lamsleren zwarte damesjack genaamd Lamev van Gipsy? Bestel zwarte leren damesjacks bij Ronald Deurloo in Zierikzee met diagonale ritssluiting.
€ 179,90 *
Taupe Jas Gipsy Taupe Jas Gipsy
Misschien wel de best en snelst uitverkochte jas model Lieka van Gipsy is de kleur taupe. Nog maa net binnen en deze imitatie leren jas vliegt de winkel uit voor slecht 99,95.
€ 99,90 *
Gipsy Lieka damesjas zwart Gipsy Lieka damesjas zwart
De Lieka is een sportieve damesjas met een leatherlook uitstraling. Wil je een mooie damesjas voor een scherpe prijs koop en bestel dan deze Lieka coat in de kleur zwart voor slechts 99,95.
€ 99,90 *
Laatst bekeken