De Studio Anneloes Methode

Door Ronald Deurloo - 09 februari 2024Lees hier hoe je moeiteloos een prachtige outfit samenstelt met de Studio Anneloes methode. Leer het geheim van deze slimme stylingtechniek kennen en ontdek hoe je met gemak de perfecte look creëert.

Kleuren combineren

Het combineren van kleuren wordt heel eenvoudig met de Studio Anneloes collectie. De kleurenflow is zorgvuldig ontworpen zodat je altijd gemakkelijk een combinatie kunt maken. De vaste Essentials collectie omvat kleuren zoals black, dark blue, (off) white en kit (gebroken wit). Daarnaast introduceert Studio Anneloes accentkleuren in hun fashion collectie, geïnspireerd door de laatste trends. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden om je outfits te stylen, of je nu kiest voor tijdloze elegantie of trendy flair. Met Studio Anneloes ontdek je de kunst van harmonieuze kleurencombinaties en geef je je look een persoonlijke touch.
 
 

Basis kleuren

Basiskleuren uit onze Essentials collectie worden in onze fashion collecties herhaald als prints en effen uni-kleuren. Zo past een uni-kleurige broek uit de Essentials collectie perfect bij een top met print uit een fashion collectie. Deze harmonie tussen de collecties biedt veelzijdige mogelijkheden voor gecoördineerde en stijlvolle outfits.

Accentkleuren

Elke fashion collectie omvat ongeveer 10 tinten in een zorgvuldig samengestelde kleurenflow, bestaande uit basiskleuren en accentkleuren. Door herhaling van de basiskleuren passen items uit deze collecties altijd bij de Essentials collectie. Accentkleuren worden ook gedifferentieerd, met enkele tinten die prominent aanwezig zijn als uni's, terwijl de overige kleuren terugkomen in diverse prints binnen de collectie.Kleuren herhalen

Accentkleuren worden vrijwel altijd herhaald. Een tint die in de ene collectie de hoofdrol speelt, laten we in een andere collectie terugkomen in prints. Zo kun je de uni’s uit de eerdere collectie combineren met de prints uit de andere collectie. Deze harmonieuze benadering biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van coördinerende en stijlvolle outfits, waarbij de collecties naadloos op elkaar aansluiten.

Terugkerende kleuren

Voorbeelden van regelmatig terugkerende kleuren zijn onder andere earth, lime en cappuccino. Deze kleuren spelen zo nu en dan een hoofdrol in een collectie, maar keren ook regelmatig terug in een bijrol. Hierdoor kun je items in deze kleuren altijd combineren. Of ze nu de focus van je outfit zijn of een subtiele aanvulling vormen, ze zorgen voor veelzijdigheid en cohesie in je kledingstukken.

Duurzaam combineren

Neutrale items vormen de essentie van een veelzijdige garderobe. Ze zijn tijdloos en behouden hun schoonheid lang, waardoor je er lang van kunt genieten. In de fashion collecties van Studio Anneloes vind je niet alleen trendy stukken, maar ook tal van tijdloze prints en uni-kleuren. Studio Anneloes hecht veel waarde aan het idee dat kleding een langetermijninvestering moet zijn, niet slechts voor één seizoen. Met de collecties van Studio Anneloes kun je moeiteloos een duurzame garderobe samenstellen, die de tand des tijds doorstaat.