Naar boven

Dames blazers

(62) (62 artikelen)
Blazers voor dames

Bij Ronald Deurloo damesmode kun je jouw favoriete blazer bestellen. Onze collectie biedt een ruime keuze aan trendy blazers met diverse prints, patronen en ruitmotieven. Mix en match eindeloos met onze Studio Anneloes, Catwalk Junkie, Tommy Hilfiger en HVPolo effen basisblazers, samen met leuke tops en stijlvolle damesbroeken. Hoeveel blazers heb jij eigenlijk al in jouw garderobe?

Sorteren

BLAZERS VOOR DE FEESTDAGENBen jij al klaar voor de komende feestdagen? Nú is de tijd om je te oriënteren op de leukste jasjes en sportieve colberts en hier een bestelling te plaatsen. In onze winkel zie je de nieuwste blazers van Studio Anneloes, Mos Mosh en Nikkie. Natuurlijk zie je weer volop zand, groene, blauwe en bruine damesblazers tijdens de feestdagen.

Kies je voor een oversized, tijdsloze of geklede Josh V blazer? Wij helpen je hier met het vinden van een passende blazer waar jij je prettig in voelt. Omdat we een grote keuze hebben in vele soorten jasjes voor dames, kan je bij Ronald Deurloo damesmode altijd slagen. Onze passie voor mode zorgt dat jij hier de mooiste blazers kunt vinden.

STRIJKVRIJE COLBERTS VOOR DAMESBlazers van Zip73 zijn extra leuk omdat ze strijkvrij zijn en voorzien zijn van een leuke piping aan de zijkant. Je kunt deze vrouwelijke colberts ook combineren met bijpassende broeken en zo draag je ineens een compleet pak. Je besteld ze hier in zwart of grijs.

Blazers van travelkwaliteit, je ziet ze heel veel deze winter, zijn gemakkelijk wasbaar en drogen zeer snel. Niet alleen goed voor het milieu maar ook bij een klein ongelukje maak je het gemakkelijk schoon en je hoeft ze niet te strijken.

Extra feestelijk is het dragen van een witte of beige blazer van Gmaxx, je ziet ze steeds meer en daarmee blink je uit tijdens het diner! Ook is het in onze winkel mogelijk jouw blazer op te pimpen met leuke accessoires zoals een hoedje, shawl en bijpassende broek.

BASIC BLAZERS BIJ RONALD DEURLOO

Basic blazers is een echte must-have in jouw garderobe. Je draagt ze niet alleen naar een feestje maar kan ze dagelijks dragen met een leuke blouse of top. Verschillende merken produceren deze colberts voor vrouwen die verkrijgbaar zijn in zwarte, blauwe en beige en andere aardetinten. Ga je voor het eerst een jasje kopen, start dan eens met een basis-blazer met splitten en knopen aan de voorzijde.

Vila blazers verkopen we hier al vanaf € 49,99 , het zijn prima jasjes die zodat je toch even voor het moment er netjes uitziet. Je draagt ze op vlotte damesbroek of een sportieve jeans en vormen de basis voor je outfit.