Naar boven

Dames Jeans

(74) (74 artikelen)
Jeans voor dames

Een jeans voor dames moet gewoon perfect zitten. Zoek je een skinny jeans, flair pijp, of slim fit model? Klik hier om het aanbod damesjeans te bekijken. Jeans voor dames zijn te verkrijgen in normale of extra hoge taille. Je kunt hier kiezen voor een knoops-sluiting of rits-sluiting. Dames spijkerbroeken zijn te bestellen van Bianco, NickJean, Gmaxx, Tommy Hilfiger dames en Maison Scotch. Voor de perfecte jeans moet je naar Deurloo damesmode in Zierikzee.

Sorteren
Zwarte, grijze en blauwe jeans voor dames Voordelige damesjeans v.a. € 39,95

Vila jeans voor dames vanaf € 39,95 in onze spijkerbroekenafdeling! Welke voordelige damesjeans je ook zoekt, een jeans moet goed zitten en de taille mooi aansluiten. Als je dagelijks een grijze, zwarte of blauwe jeans draagt, heb je altijd één favoriete spijkerbroek. Jeans, denim of spijkerbroek voor dames?

Jeansbroeken of spijkerbroeken, zoals ze meestal genoemd worden, koop je in onze winkel als boyfriend fit, slim fit, skinny fit, tapered, met flaire pijpen, cropped, straight en als coated jeans. Luxe damesjeans

De luxere NickJean jeans die je zoekt, zijn in de modellen Bess en Sandy de meest gezochte damesjeans. Deze Bess broeken zijn gemaakt van luxe katoenen of wolmixkwaliteiten. Kies voor een opvallende jacquard winterbroek of een sportieve damesjeans met een mooie bloemenprint of vrolijk dessin. Moderne skinny damesjeans

Bianco jeans zijn speciaal gemaakt voor moderne dames. Deze skinny jeans hebben prachtige vintage wassingen. De zijnaden zijn voorzien van striping of glitternaden en sommige broekmodellen hebben studs om je flare spijkerbroek een nog stoerdere uitstraling te geven. Jeans voor dames bestellen?

Sta je op het punt een damesjeans te bestellen? Kies hier het beste model Nikkie, Superdry, Gmaxx jeans en draag dit met een leuk damesvest of een sportieve damessweater.