Studio Anneloes Travel Blazers

Kies hier uit de mooiste Studio Anneloes travel blazers voor dames bij Ronald Deurloo in Zierikzee. Wij hebben het grootste assortiment blazers, jasjes, colberts voor vrouwen die van stijl en klasse houden. Blazers van Anneloes in travelstof zijn duurzaam vervaardigd, strijkvrij, kleurvast en matchen perfect op elke bonded trouser, lange rok, jurk, of jumpsuit van Anneloes. Kom je kijken in onze webshop?

 

STUDIO ANNELOES BLAZERS IN TRAVELSTOF


Ben je op zoek naar zo'n fijne Studio Anneloes blazer in travelstof? Ronald Deurloo heeft voor jou altijd minimaal 25 soorten klaarhangen. Naast de blauwe, grijze zwarte damesblazers hebben wij voor jou ook alle basic blazers voor dames hangen. Deze essential blazers van Anneloes zijn verkrijgbaar in korte, midi en lange varianten. Ook de langere blazers voor vrouwen zijn helemaal de trend momenteel. Kies voor emi blazer, fran blazer, bright bonded-blazer in effen-kleurige, gestreepte of blazer met print uit de nieuwste Studio Anneloes collectie en bestel snel!

 

TRAVEL BLAZERS ANNELOES IN VROLIJKE PRINTS EN KLEUREN


Een travel blazer van Studio Anneloes is ideaal voor het dagelijkse gebruik. Je kunt de dames-blazers eindeloos dragen op je jeans, zomerjurk en zelfs je nieuwe Anneloes bermuda. Bijkomend voordeel van het prettige comfort van deze blazerjasjes is de representatieve indruk die je achter laat. Sportief maar toch gekleed voor elke gelegenheid ben jij nu klaar! Kies voor een mooie standaard blazer óf maak een keuze uit de witte, off white, pink roze, groen en lime geel en kom naar onze Studio Anneloes winkel voor de beste keuze mogelijkheden.

 

STUDIO-ANNELOES TRAVEL BLAZERS IN DE SALE?


Zoek je alle travel blazers Studio Anneloes in de sale die we op voorraad hebben? Elke maand gaan er meerdere Anneloes-items in de sale. Hou daarom altijd onze webshop in de gaten om de beste prijs te krijgen op je nieuwe Studio-Anneloes kleding. Ronald Deurloo heeft als officiele dealer de grootste keuze voor jou in travel blazers met korting.

Klik hier om de gehele Studio Anneloes collectie te bekijken van dit moment!

Sorteren