Werken bij Ronald Deurloo

Werken in jouw buurt bij Ronald Deurloo in Zierikzee? Bekijk onze vacatures

Ben jij op zoek naar leuk werk in de omgeving? Kom werken met de beste merkkleding bij Ronald Deurloo damesmode en herenmode in Zierikzee. Ons team bestaat uit enthousiaste toppers, die naast een plezierige werksfeer door kunnen pakken als het er op aan komt.

In onze modezaak voor dames en heren leren we jou graag alle kneepjes van het vak. Werken met de nieuwste kleding geeft je elke dag een energiek gevoel waarin je volop uitdaging kunt vinden!

Word jij ook zo enthousiast van nieuwe modetrends net als wij? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en ontdek of dit jouw droombaan is bij jouw in de buurt van Zierikzee. Ronald Deurloo bestaat ruim 60 jaar, is een begrip in de omgeving en hedendaags een dames-herenmodezaak waar service en klanten bediening prioriteit heeft.

Werk je graag zelfstandig? is mode jouw passie, ben je een echte teamplayer en kan je oplossings-gericht denken? Dan ben jij misschien die positieve verko(o)p(st)er die we nu zoeken. Klik hieronder op één van de vacatures om er meer over te lezen. Heb je vragen of ben je nu al gewoon zo enthousiast dat je ons direct wil bellen, neem dan contact met ons op!

 
 
Wat wij je kunnen bieden:

Werken met toonaangevende merken
Een dynamisch en hecht team
Volop (creatieve) vrijheid 
Korting op je kleding
Een goed salaris

Wat wij zoeken:

Enige ervaring in de dames en/of herenmode
Een vrolijke, enthousiaste en energieke persoonlijkheid 
Passie voor verkoop en advies 
Uitstekende servicegerichtheid
Liefde voor mode 
Energieke teamplayers

 
 
Modetopper Parttime Zierikzee

Ben jij die positieve modetopper waar wij op zoek naar zijn? Draag jij bij om klanten zich thuis te laten voelen, al je enthousiasme te tonen en bij te dragen aan het stijlen, aanvullen, inpakken en verkopen van de nieuwste modetrends?

Zoek je een nieuwe baan voor 1 of 2 dagen in de buurt van Zierikzee? Grijp nú deze kans want na een eerste gesprek voel jij jezelf misschien als een vis in het water. Wij kijken uit naar jouw reactie! Lees hier snel verder.

Kennis, vakmanschap en de mooiste kleding uit de regio hebben wij al in huis. Aan jou de taak om samen met het Ronald Deurloo team deze topmerken aan onze klanten te presenteren en vrijblijvend te adviseren om zo de beste keuze te maken. Reageer hier op parttime mode-topper Zierikzee!

Info & solliciteren
 

 

Weekend/vakantiemedewerker Dames-herenmode Zierikzee

Als weekendhulp bij Ronald Deurloo in Zierikzee verwachten we van jou dat je tenminste enige kennis van mode hebt. Belangrijk vinden we dat je vooral een positieve, vrolijke collega kunt zijn die samen met ons het beste uit de dag kunt halen.

Naast leuke klanten helpen, samen met collega's werken, ben je ook een zelfstandig persoon, je ziet bijvoorbeeld wat er aangevuld moet worden, opgeruimd of netjes gelegd kan worden in onze winkel.

Als visitekaartje voor ons bedrijf straal je inzet uit en geeft je elke dag een productief gevoel. Kom jij ons helpen in de winkel als weekendkracht of vakantiehulp? 

Info & solliciteren