Naar boven

NickJean

(17) (17 artikelen)
NickJean
Nickjean

NickJean, opgericht in 2001 in Nederland, staat bekend om hun perfect passende broeken van hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Hun collectie omvat terugkerende pasvormen en voegt elk seizoen nieuwe uitvoeringen toe. 
"Allow yourself a NickJean! And enjoy the comfort and compliments while wearing it all day!"

NickJean SALE - Welke NickJean broek bestel jij met korting? NickJean de beste damesbroeken

Niet voor niets wordt er gezegd dat NickJean broeken de beste damesbroeken zijn! Wat een keuze en wat een goede pasvorm. NickJean maakt comfortabele broeken voor dames met een hogere taille en een ritssluiting. Veel dames vinden broeken aan de lage kant; wanneer je een NickJean aantrekt, ervaar je dat het ook anders kan. Een mooie afwerking, soms met contrasterende stiksels. NickJean modellen

Ronald Deurloo damesmode heeft verschillende NickJean modellen op voorraad, zoals de Bess Comfort. Dit is een broek met een normale taillehoogte, een slankere onderkant en zakken aan de achterkant die zijn voorzien van luxere borduursels of stiksels. De NickJean Sandy Comfort is een broek met steekzakken, een klepzakje aan de achterzijde en omslagen aan de pijpen. Ook zin om zo'n NickJean model te bestellen?