Naar boven

Colberts en blazers

(15) (15 artikelen)
Colberts en blazers

Ontdek de uitgebreide collectie herencolberts en blazers bij Ronald Deurloo en laat je persoonlijke stijl stralen. Met zorgvuldig geselecteerde klassieke en eigentijdse ontwerpen bieden wij een breed scala aan hoogwaardige stijlen en perfecte pasvormen. Met onze colberts en blazers voeg je moeiteloos verfijning toe aan je outfits en creëer je een tijdloos elegante uitstraling. 

Mooie heren colberts | Sportieve jasjes | Deurloo Zierikzee

Heren colberts en blazers Colberts voor heren van Carter & Davis zijn weer volop aanwezig in onze winkel. Wij verkopen blauwe colberts en blazers het best, maar ook de bruintinten, rode, groene en beige tinten doen het verrassend goed. Casual State of Art colberts en blazers voor heren zijn te bestellen in effen, ruit- en streepdessin, in katoen en wol of wolmenging. Zoek je iets opvallends en unieks? Trek eens een Fish Named Fred colbert aan met een stoere Scotch denim eronder en je kunt voor de dag komen.

Soorten colberts Sportieve colberts voor heren, daar valt veel over te vertellen. Er bestaan vele soorten en elk heren colbert heeft een verhaal. Het kan een vrijetijds colbert zijn, een ruitcolbert, een effen blauw colbert, maar er bestaat ook een gekleed colbert of blazer. Deze hebben vaak luxere stoffen en bieden vaak een meer exclusieve uitstraling. Deze worden veel gedragen door de familie bij bruiloften of speciale gelegenheden. Ook een herenblazer geeft een zakelijke uitstraling.

Colberts en pakken op maat gemaakt? Wij maken ook maatpakken en maatconfectie, wat betekent dat we ook een los colbert voor je op maat kunnen maken. Je hebt dan een ruime keuze aan stofsoorten, 1-rij-2-knoops of double-breasted, rugsplit, zijsplit, mooie knopen naar keuze en welk revers je erop wilt hebben. Een opgesneden revers of juist een haakrevers? Onze specialisten staan klaar om een afspraak met je te maken zodat jij het meest bijzondere maatpak of maatcolbert krijgt aangemeten!

Colberts: Online in de sale Als je weet welke maat je draagt en vertrouwd bent met maten, kun je online een colbert in de sale bestellen. Je selecteert eerst je maat, bijvoorbeeld 48, 50, 52, 54, 56 of 58. Vervolgens kun je kiezen uit merken als Vanguard, Cavallaro, State of Art of Fish Named Fred. Nu kun je ook nog een selectie maken op de maximale prijs die je wilt betalen voor je colbert! Ben je klaar met bestellen? Dan ben jij binnenkort eigenaar van een prachtig heren colbert in de sale.