Blog

Fred's Threads Fred's Threads
Door Ronald Deurloo - 28 maart 2024
De zakelijke lijn van a Fish Named Fred heet ,,Fred's Threads" Combineer eindeloos de leukste kostuums, broeken ,blazers en gilets en combineer zo jouw eigen persoonlijke pak. Deze elastische pantalons en colbertjasjes zijn verkrijgbaar in uni kleuren en spannende prints en ruitpatronen. Ben jij al klaar voor die zakelijke lunch, bruiloft of afpraak op kantoor?
Lees meer
De Studio Anneloes Methode De Studio Anneloes Methode
Door Ronald Deurloo - 09 februari 2024
Wil je moeiteloos een prachtige outfit samenstellen? Probeer dan de Studio Anneloes methode. Leer het geheim van deze slimme stylingtechniek kennen en ontdek hoe je met gemak de perfecte look creëert.
Lees meer
Wasgeluk Wasgeluk
Door Ronald Deurloo - 03 januari 2024
De naam zegt het al; wij worden heel gelukkig van onze heerlijke Italiaanse wasparfum voor de was. Dat gevoel heet........WASGELUK!
Lees meer
Verzorging van de travelstof van Studio Anneloes Verzorging van de travelstof van Studio Anneloes
Door Ronald Deurloo - 03 januari 2024
Travelstof is een fantastisch materiaal dat talloze voordelen biedt. Het is niet alleen comfortabel, maar straalt ook stijl uit. Door de juiste zorg te bieden, kun je langdurig plezier hebben van je geliefde kledingstukken van Studio Anneloes. Hier ontdek je de optimale methoden voor het wassen en drogen van je kleding. Als de foto's je hebben geïnspireerd, bekijk dan vooral eens onze all season-collectie.
Lees meer
Verzorging van je kleding Verzorging van je kleding
Door Ronald Deurloo - 02 januari 2024
We hebben een handige handleiding samengesteld met handige tips voor de verzorging van je kleding. Door eenvoudigweg wat extra zorg en aandacht te besteden, kun je je kleding verlevendigen en de levensduur ervan verlengen.
Lees meer