Naar boven

Truien en sweaters

(179) (179 artikelen)
Truien en Sweaters

Truien en sweaters zijn een belangrijk onderdeel van de Ronald Deurloo collectie. Met een ruim en divers aanbod zorgen we ervoor dat er voor iedereen iets passends is, zowel in onze winkels als online. Elk item is van hoogwaardige kwaliteit en blijft lang mooi. Ontdek onze duurzame en stijlvolle truien die gegarandeerd lang meegaan.

Kies een categorie
Sorteren

TRUIEN

Truien voor heren is een algemeen begrip waaronder sweaters, hoodies ook behoren. In de volksmond worden ze allemaal als trui aangemerkt. Tòch is er wel degel8jk verschil en is een trui gebreid en niet van een sweatstof gemaakt. (daarover straks meer) Deze winter zie je bij Ronald Deurloo herenmode lekkere warme truien zodat je body goed beschermd is tegen het koude weer.

Een herentrui is fijn gebreid, gemaakt van katoen of wol mix combinaties gemaakt. Deze truien voor heren zie je in merino wol of cashmere kwaliteiten. Koop hier de mooiste truien van Vanguard, Butcher of Blue en Seven Dials.

Kies voor een ronde hals of v-hals en draag er een mooi casual overhemd onder. In de winter heeft onze winkel extra veel coltruien, schipperstruien, turtle truien en truien met een ritsje of kabelmotief.

Pullovers ( zo worden de nettere ruien genoemd)  dien je voorzichtig te wassen en plat te drogen zodat ze niet gaan uithangen en langer worden. Er bestaan dunne en dikkere pullovers zodat je zelf een goede keuze kunt gaan maken. Met name Cavallaro, Tommy Hilfiger en Gant hebben een groot aanbod in deze nette truien.

SWEATERS

Een sweater voor heren is altijd gemaakt van katoen of katoen polyester combinaties. Sweaters zijn te bestellen in ronde hals in vele effen kleuren blauw, grijs, zwart, bordeaux en bruin. Sweaters herken je aan de opgeruwde binnenkant. Oorspronkelijk hadden sweaters vroeger het doel met die binnenkant veel vocht op te nemen en werden dan ook gebruikt als sport sweaters.

In het huidige straatbeeld zie je veel sweatshirts in effen, met strepen en geprinte sweatshirts die voorzien zijn van een logo of afbeelding. Ronald Deurloo heeft ze volop in de collectie van Lyle and Scott, Denham, Scotch Soda, en In Gold We Trust.

Een heren sweater is altijd goed wasbaar, draag je op een jeans en onder de sweat kan je een tshirt dragen. Wij verkopen ze in rood, groen, wit, geel en grijs. Daarnaast zijn er ook nog de polo sweaters. Dit heet in de volksmond een rugby sweater en die hebben altijd een polokraag, zijn verkrijgbaar in uni kleuren of strepen.

HOODiES

Een hooded trui of sweater heeft altijd een capuchon. Deze vaste capuchon maakt je trui of sweater sportiever. Verschil is dat een hoodie trui van wol is en een hoodie sweater gemaakt is van katoen. Bekijk ze hier van Tommy Hilfiger, In Gold We Trust, Lyle and Scott, Marshall Artist. Goede combinaties zijn een hoodie te dragen met een bodywarmer. Door de capuchon zit meestal een touwtje, dit geeft een extra speels en casual effect aan je sweater. Alle hoodies voor heren hebben aan de voorzijde zogenaamde kangeroo zakken. Grote zijzakken aan de voorzijde dit maakt het extra sportief.