Naar boven

Studio Anneloes

(279) (279 artikelen)
Studio Anneloes
Studio Anneloes

Studio Anneloes kleding is ontworpen om kracht te geven. Anneloes van der Heijden lanceerde het merk in 2006 met het doel korte termijn collecties te maken die passen bij de Nederlandse pasvorm. Tegenwoordig is onze kleding verkrijgbaar bij meer dan driehonderd retailers, waaronder Ronald Deurloo.

Sorteren

STUDIO ANNELOES SHOP

Voor alle liefhebbers van Studio Anneloes heeft Ronald Deurloo damesmode een echte Studio Anneloes Shop gemaakt in de bestaande winkel in Zierikzee. In deze shop ontdek je de nieuwste truien en vesten, alle thema's en party collecties die nét uitgekomen zijn. Deze shop is volledig ingericht in de Studio Anneloes-sferen en ademt dan ook dit merk uit.

Speciaal voor onze klanten hebben wij een een groot beeldscherm die rechtstreeks verbonden is met de officiële Studio Anneloes website en de actuele voorraden. Daarom kan je in onze shop alle t-shirts en tops van dit merk bestellen in alle maten, kleuren en je hebt 100% slagingskans.

Kom je ook eens winkelen in onze Studio-Anneloes shop? Jij bent van harte welkom! Ontdek de nieuwste jassen en jacks, jurken en rokken van dit populaire damesmodemerk. Ga je liever zelf online shoppen dan mag je ons altijd benaderen voor een goed advies of vragen over kwaliteiten.

ESSENTIALS BY ANNELOES

Alle kleding uit de essentials collectie zijn comfortabel en gelijk goed draagbaar. Deze essentials kleding bestaat alleen uit travelkwaliteiten en vormen de basis van de Studio Anneloes collecties.
Essentials by Anneloes heeft volop stretch, is kleurvast en is altijd op voorraad in onze winkel. Dagelijks worden de accessoires, blazers en blousen aangevuld zodat je als klant nooit misgrijpt. De essentials damesmode is verkrijgbaar in basiskleuren zoals zwart, blauw, grijs, wit, rood en groen.

WAAROM STUDIO ANNELOES KLEDING KOPEN?

De kleding van Studio Anneloes staat bekend om zijn duurzaamheid. Elk kledingstuk heeft een eigen label wat aangeeft wat de impact is geweest voor de productie. Uiteraard is dit zéér beperkt en ook zijn de materialen zó gekozen dat ze snel drogen, geen hoge temperatuur nodig hebben voor het wassen en veelal strijkvrij zijn. Sustainability en Studio Anneloes kleding gaan dan ook hand in hand.

De mooiste stoffen en materialen gebruikt Studio Anneloes die bijdragen aan gemak, er prachtig uitzien, milieubewust, en stoffen die niet meer gestreken moeten worden en makkelijk in onderhoud zijn. Enkele voorbeelden zijn de bekende travelstoffen, broeken en jeans gemaakt van recycled katoen en combinaties met Tencel.
Faux leather producten gaan langer mee en bestaan uit kunstof en textiel. De brei stoffen die gemaakt zijn van duurzame viscose, polyamides en elasthan. Zó mooi gemaakt, zo zacht en fijntjes zodat elke vrouw zich er prettig in voelt.

STUDIO ANNELOES SALE

Uitverkoop op kleding is altijd een zoektocht. Doordat dit merk zó favoriet is bij de dames blijft er zelden iets over wat dan weer héél snel verkocht is. Wil jij profiteren van korting op Studio Anneloes kleding? Heb jij het geluk dat er nog iets voor je hangt? Kijk dan nu snel in onze Studio Anneloes Sale.