Naar boven

Over ons 
 

Midden in het historische centrum van Zierikzee bevindt zich Ronald Deurloo Dames & Herenmode Passage - een iconische modebestemming verspreid over een indrukwekkende 600m². Hier vind je een rijke collectie van topmerken die het beste in dames- en herenmode belichamen.

Sinds 1996 staat het echtpaar Ronald en Ingrid aan het roer van deze modezaak. Hun passie voor mode en hun toewijding aan klantenservice heeft hun zaak door de jaren heen zien bloeien en uitbreiden. Met een familiegeschiedenis die terugvoert naar de jaren zestig, waar Ronald's vader een klassieke herenzaak begon, is mode duidelijk verweven in hun DNA.

Onze damescollectie biedt een diverse mix van merken en stijlen. Van duurzame mode van Studio Anneloes, die vooruitstrevend is in hun milieuvriendelijke aanpak, tot Nederland-gerichte ontwerpen van G-MAXX. We hebben ook trendy aanbiedingen van Colourful Rebel voor de jongere generatie, veelzijdige stukken van VILA. Een bijzondere vermelding is onze samenwerking met NIKKIE Plessen, waarbij we niet alleen haar prachtige ontwerpen in huis hebben, maar ook waardevolle inzichten krijgen over hoe haar kleding het beste gestyled kan worden.

Onze herencollectie is net zo divers, met merken zoals Vanguard, State of Art, DenHam en de altijd populaire Tommy Hilfiger die het voortouw nemen.

Wat ons onderscheidt, is de variëteit die we bieden; van jong tot oud, er is voor ieder wat wils. Dit is niet zomaar een winkel, maar een plek waar zowel dochters als moeders, vaders als zonen, kunnen vinden wat ze zoeken.

Ons toegewijde team staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat elke klant zich speciaal voelt en tevreden de winkel verlaat.

En voor diegenen die het comfort van hun huis niet willen verlaten, biedt onze online winkel de volledige collectie van Ronald Deurloo Dames & Herenmode aan. Welkom bij de Deurloo-ervaring!