Naar boven

Over ons

 


Welkom bij Ronald Deurloo!
We delen graag onze passie voor mode en lifestyle met jou.
Ontdek in onze prachtige winkel in Zierikzee een uitgebreide collectie van meer dan 650m2 dames- en herenmode.
Bij ons kun je altijd rekenen op deskundig en persoonlijk advies in de wereld van mode.
Met een indrukwekkende verzameling van meer dan 50 toonaangevende modemerken vind je bij ons altijd kleding die perfect past bij jouw unieke stijl.
Kom langs en ervaar samen met ons de nieuwste trends in de wereld van mode!

 

 
Damesmode in Zierikzee

Bij Ronald Deurloo vind je altijd de nieuwste damesmode van de grootste en bekendste merken. We ontvangen wekelijks nieuwe leveringen, waardoor onze collectie constant up-to-date is. Ontdek Studio Anneloes, JoshV, Mos Mosh, Gmaxx of Fabienne Chapot in onze winkel en doe eens een dagje Zierikzee!

Meer over onze damesmode

Herenmode in Zierikzee

Bij Ronald Deurloo Zierikzee ontdek je top herenmerken zoals State of Art, Vanguard, Cavallaro en meer. Met ons gevarieerde aanbod is er altijd iets dat perfect bij jouw past. Ontdek de nieuwste trends in onze winkel, waar kwaliteit en stijl samenkomen.

Meer over onze herenmode
Speciale gelegenheidskleding

Voor elke gelegenheid, of het nu een bruiloft is, een speciale avond of gewoon om er op je mooist uit te zien, heeft Ronald Deurloo het perfecte kledingstuk voor jou. Laat ons deskundige en vriendelijke team je helpen bij het vinden van de ideale outfit. De koffie staat altijd klaar voor een ontspannen winkelervaring.

Naar gelegenheidskleding
 
 
Vacatures

Op zoek naar een leuke baan in de mode? Ontdek jouw plek in ons team! Kom jij ons team versterken in de leukste kledingzaak van Zeeland. Solliciteer vandaag nog voor parttime, vakantie of zaterdaghulp en maak deel uit van ons enthousiaste team.Service

Heb je vragen of bevalt je recente aankoop niet helemaal? Kom gerust langs; we helpen graag om samen een passende oplossing te vinden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar je de beste service te bieden.Studio Anneloes Shop

Bij Ronald Deurloo in Zierikzee hebben we een speciale Studio Anneloes afdeling. Wekelijks ontvangen we nieuwe leveringen, zodat je altijd het nieuwste bij ons vindt. Laat je inspireren door de meest recente modetrends en stijlvolle items die wij aanbieden. Het allerlaatste op modegebied vind je natuurlijk bij ons. Welkom in de Studio Anneloes wereld bij Ronald Deurloo.

 
Wie is Ronald Deurloo


Ronald Deurloo is mijn naam en ik ben de jongste telg uit de familie Deurloo. Geboren en opgetogen boven de huidige winkels aan de Mol en Schuithaven middenin het historische centrum van Zierikzee. Al van kind af aan ben ik druk geweest met het verkopen van artikelen. Vanaf jonge leeftijd had ik met vriendjes of soms alleen, tijdens toeristendagen in het centrum interessante partijen met geurtjes of overjarige restanten uit de winkel van zijn ouders te koop.

 


HELPEN IN DE DEURLOO MODEWINKEL VAN MIJN OUDERS

Het handelen ging mij heel goed af en die aardigheid bleef ik er in houden. Naarmate ik ouder werd kreeg ik steeds meer interesse in de Deurloo modewinkel van mijn vader en moeder en ging geregeld mee naar beurzen en inkoopafspraken van de fabrikanten. Dat was super inkopen en later proberen te verkopen ....zo spannend vond ik dat''

KRIJG EEN EERSTE INDRUK MET ONZE BEDRIJFSFILM:

EERSTE VERKOOP KLEDING VAN RONALD DEURLOO IN DE JAREN '80

Ook hielp ik graag met het bedrukken van afbeeldingen op t-shirts met een echte drukpers. T-shirts met afbeeldingen van Doe Maar, Metallica of ronkende motoren, paardenfoto's waren een echte hit. Tijdens deze toeristische dagen gingen ze grif van de hand voor slechts tien gulden. Wat een mooie tijd, zó jong en volop meewerken in de mode naast mijn basisschool. We hebben het over begin de jaren '80 he?

Waar ik kon was ik aanwezig in en om de winkel, die toen nog bestond uit alleen herenmode en de sportzaak Zentrasport. Hoewel de kostuums en colberts nog iets te hoog gegrepen voor me waren op die leeftijd vond ik het maar wat spannend als iemand van top tot teen aangekleed werd voor de pasen, de kerk of om op visite te gaan. De sportafdeling was ook een bijzondere uitdaging want ski's, sportschoenen en sportkleding hadden ook wel wat.  


RONALD'S PASSIE IN MODE BLEEF BESTAAN!

Toch bleef ik de passie houden voor echte herenmode, van kostuums, colberts maar ook de sportieve en casual kleding die je dagelijks of in je vrijetijd kunt dragen. In de jaren '90 veranderde er veel, fabrikanten gingen grotere eisen stellen, klanten wilden meer specialisme, filiaal bedrijven en grote ketens kwamen als paddestoelen uit de grond.

Focus op specialisme dát wilde ik, elke man van overhemd, prachtige pullover tot een hele goede spijkerbroek met een uitstekende pasvorm verkopen. Mijn klanten ontmoeten, begrijpen wat ze zochten, verhalen van klanten, reacties op de collecties die we kochten, wat een informatie...niets was me teveel.....

DEURLOO ALS HERENMODE SPECIALIST

Herenmode specilalist was ik al in hart en nieren maar nu leerde ik in de jaren '90 mijn huidige vrouw Ingrid kennen. Zij heeft ook een immense drive om fijn met klanten om te gaan maar was werkzaam in de schoenenbranche. Gesprekken aan te horen en echt te begrijpen wat een klant zoekt en bedoeld daar is zij ook uniek in. Het duurde niet lang voordat ze de stap naar destijds Deurloo herenmode ging maken om samen met onze medewerkers uit te bouwen waar we nu supersterk in zijn. Trots op ons verkoopteam en supertrots op mijn vrouw!

DE MODEZAAK VOOR DAMES EN HEREN IN ZIERIKZEE

In deze winkel is de kleding goed op elkaar afgestemd. Hier krijgen we ook veel koppels, familie's die fijn komen shoppen in de modepassage van Zierikzee. Onze winkel bestaat ruim 63 jaar en is in de wijde omtrek bekend.

Naast de vele topmerken zijn we ook sinds jaren '90 gestart met damesmode. Die kan je hier kopen of online bedtellen van  kleding van Studio Anneloes, Fabien Chapot, G-Maxx, Tommy Hilfiger, Butcher of Blue, State of Art, Cavallaro, Josh V en Mos Mosh blijven we sherp op de markt en zijn we dé modezaak voor dames en heren.

PERSOONLIJKE BEDIENING IN DE WINKEL BIJ RONALD DEURLOO

Ingrid en Ronald Deurloo volgen dagelijks de ontwikkelingen in de markt. Zijn gefocust op nieuwe mode. Wij volgen de laatste trends via socials en beurzen. Vinden het belangrijk om de klant op nummer één te zetten. Daarnaast moet een klant rustig kunnen shoppen om hun kledingkast te gaan vullen. Persoonlijke bediening is heel belangrijk maar ook voor diegene die wil rondkijken ben je bij ons van harte welkom. 

ELKE KLANT BELANGRIJK, SHOP OOK EENS ONLINE OP WWW.RONALDDEURLOO.NL

Elke klant kopend of oriënterend is voor ons super belangrijk. Mode in onze winkel is pure beleving, dat kan alleen of met onze hulp. Onze kracht zit 'm in de mooiste collecties samenstellen, in supermooie kwaliteiten, het adviseren en inschatten van de juiste maat, het kledingstuk dat bij je past of die vraag beantwoorden over mode.

In onze winkel hebben we alle casual en vrijetijds mode van grote bekende merken voor dames en heren. Ervaar de sfeer, kom lekker kletsen, we helpen je graag met je keuze. Vele winkels kunnen wel kleding verkopen maar weinig winkels onderscheiden zich in ervaring en een goed kledingadvies.

Nu ik zojuist heb verteld wie ik ben, en wie wij zijn, nodigen we jou uit in onze winkel of shop ook eens online op www.ronalddeurloo.nl voor het grootste aabod. Kom eens langs bij Ronald Deurloo dames-herenmode en laat je verrassen op de diverse afdelingen in dit waanzinnige monumentenpand met 650m2 vloeroppervlak.

Graag tot snel,

Ingrid en Ronald Deurloo