Naar boven

Gilets voor Heren

(6) (6 artikelen)
Gilets

Ontdek de collectie gilets bij Deurloo herenmode en geef je outfit een frisse draai. Combineer met een nieuwe jeans of katoenen broek en kies uit onze leuke overhemden voor de perfecte look. Laat je sportieve kant zien met een giletje van Deurloo en creëer unieke en stijlvolle combinaties voor elke gelegenheid.

Sportieve gilets | Gilet voor op je jeans

Gilets voor heren?

In ons assortiment hebben we Vanguard, Scotch Soda en Fish Named Fred gilets. De gilets hebben soms een bewerkt knoopsgat in een andere kleur of gekleurde knopen. Het gilet voor heren wordt zo ineens een sportief gilet dat over een sportief overhemd gedragen kan worden en op je jeans gedragen kan worden. Dus als je mooie gilets zoekt voor op je jeans, moet je echt bij Deurloo mannenmode zijn in Zierikzee.

Heren gilets in plaats van colbertje

Gilets voor heren hebben we in effen kleuren en ruitdessins, daarna is er ook nog een groot aanbod in gilets met een print. Steeds meer heren dragen zo'n gilet in plaats van een colbert. Het is makkelijk, staat erg leuk en is een alternatief voor een combinatie. Alle gilets hebben 4 of 5 of 6 knopen en zijn soms voorzien van een klein zakje aan de voorkant. Gilets zijn herkenbaar als mouwloos vest, waarvan de stof aan de achterzijde anders is dan de voorkant.