Naar boven

Denham

(51) (51 artikelen)
Denham
Denham

"De Waarheid zit in de details"
Bij DenHam ligt de merkfilosofie diep geworteld in een passie voor details en waarachtigheid. Het zijn juist die details die DenHam onderscheiden, definiëren en voortstuwen

Sorteren

DENHAM SPIJKERBROEKEN

Een spijkerbroek voor heren moet er goed uitzien. Je zoekt een spijkerbroek waar de passie inzit van de maker van de jeans. Een échte orginele spijkerbroek met het handschrift van de bedenker. Deze site laat je de mooiste spijkerbroeken voor heren zien van het Amsterdamse modemerk Denham.

De spijkerbroeken van Denham zijn te verkrijgen in de betere herenmode winkels. Natuurlijk verkopen wij ook deze prachtige orginele broeken ook. Hier kun je kiezen uit meerdere soorten denims voor heren. Ken jij dit merk al dan weet je vast of je kiest voor een colored denim, de Bolt en Razor spijkerbroek.

JEANS VAN DENHAM BY JASON DENHAM

Als bedenker van de prachtige Denham jeans is jeansmaker Jason Denham uitmuntend in het ontwikkelen van de beste herenjeans voor jou! Hij kent als geen ander de stoffen, heeft enorme ervaringen met wassingen. Jason staat  altijd voorop in innovatie en laat op een duurzame manier de beste pasvormen ontwikkelen in zijn fabrieken zoals Tokyo en Amsterdam. Wist je dat elke jeans ook een kwaliteits stempel heeft waarmee het product laat zien dat het aan de eisen voldoet?

Jason Denham is erg gedreven om voor jou een goede jeans te maken. Zo'n jeansbroek moet heerlijk dragen. De juiste hoogte in de taille hebben, herkenbare details bevatten zoals de Denham knopen. Achterop je jeans staat het geborduurde schaartje wat staat voor het meesterwerk dat vooraf gaat aan het ontwerp van jouw Denham broek.

DENHAM KLEDING VOOR DE WINTER

Denham groeit elk jaar fors en is inmiddels te koop in meer dan 20 landen. Hun eigen kijk op stofsoorten, pasvormen, kleuren en design in kleding maken vandaag de dag een grote collectie Denham kleding voor de winter. Bij Ronald Deurloo herenmode in Zierikzee hebben we dan ook de nieuwste wintermode in huis van dit merk. 

Deze winter staan centraal de sportieve sweaters, hoodies, stoere overshirts met bijpassende beanies. Denham overhemden zijn net als de broeken herkenbaar aan het schaartje en de aparte details en uitvoeringen. Kleding van Denham richt zich naast het winterseizoen op de bijbehorende basiskleding zoals de polo's en t-shirts met print. Je kunt deze prima combineren onder wintertruien of los dragen boven op je jeans.

DENHAM SALE VOOR HEREN

Speciaal voor de heren is er een Denham uitverkoop bij Deurloo in Zierikzee. In deze shop hebben we een groot aanbod van alle soorten Denham Kleding maar dan met korting. Draag je ook graag Denham en wil je eens een voordeel hebben op je aankoop? Bestel dan hier jouw nieuwe outfit en klik op de volgende link: Denham Sale.