Naar boven

Denham

(19) (19 artikelen)
Denham
Denham

Wil je een bijzondere spijkerbroek? Authentiek, details en kenmerkend voor vakmanschap?

Denham is the jeanmaker met bijzondere stoffen, bekend van het schaartje op de polo's, t-shirts, truien, broeken en overhemden. Shop hier de nieuwste collectie online!

Sorteren

DENHAM KLEDING VOOR DE ZOMER KOPEN?


Nu de zomer begonnen is ben je natuurlijk op zoek naar Denham kleding voor jezelf. Maar wanneer ga je over tot een aankoop? Meestal is je oude spijkerbroek versleten, dat t-shirt van vorig jaar gekrompen of wil je gewoon iets nieuws van Denham gaan kopen.

Kleding van Denham heeft een eigen handschrift. De broeken, t-shirts, sweaters, vesten, polos 'hebben een cleane uitstraling en herkenbaar aan het bekende logo op de borst, bloemenprint op de rug of bekende schaar. Koop je zomerkleding altijd bij een officieel verkooppunt zodat je 100% zeker weet dat het een orginele denham-jeans is wat je gekocht hebt.

WELKE MODELLEN DENHAM JEANS VIND JE BIJ ONS?


Ronald Deurloo verkoopt voornamelijk de Denham Bolt jeans en de Denham Razor jeans. Ze zijn hier te bestellen in verschillende wassingen van lichte zomerjeans tot donkere varianten.Verschil in pasvorm is het volgende;

Bolt Jeans is een mid-rise jeans, een taille die tussen hoog en laag inzit. De perfecte hoogte voor de moderne denim-drager. Een jeans van model Bolt heeft een skinny fit, genoeg comfort op het bovenbeen maar slank aan de onderzijde.

Razor Jeans is een zeer toegankelijke mid-rise jeans met meer ruimte op het bovenbeen dan de Bolt en slank toelopend. De Razor is zeker een aanrader voor mannen die een nieuwe comfortabele spijkerbroek zoeken die wél de slim fit pasvorm heeft en toch van deze tijd is.

Meer weten over de diverse modellen in spijkerbroeken? Bekijk hier de Denham Fit Guide voor heren.

WELKE SOORTEN DENHAM KLEDING HEEFT RONALD DEURLOO?


DENHAM JEANS

DENHAM OVERHEMD

DENHAM TRUIEN

DENHAM POLO'S

DENHAM T-SHIRTS


PRIJZEN VAN DENHAM-JEANS


De prijzen van Denham-jeans liggen hoger als een gemiddelde spijkerbroek. Je betaalt er gemiddeld tussen de € 140,- en € 180,- euro voor. Wie eenmaal een jeansbroek van Denham aangetrokken heeft wil vaak niets anders meer. Natuurlijk is de prijs belangrijk, heeft iedere koper een ander bedrag te besteden maar dit is de broek met een verhaal.

Kies je voor de luxe candiani stoffen dan is de prijs hoger dan dat je voor een basic jeans gaat. Hoe meer de broek is uitgewerkt, specialer gemaakt is, gebleekt, damaged of repaired is hoe duurder deze herenjeans zal kosten. De vraag is, hoe uniek vind jij de wassing en is de uitstraling van je nieuwe jeans bepalend. Maak zelf een goede overweging vóór je een nieuwe jeans van Denham koopt of deze prijs bij je past.

Extra tip: Bestel je jeans, overshirts, overhemden en truien in onze DENHAM SALE. Dát scheelt je altijd geld waar je weer wat anders van kunt gaan kopen. Veel te veel leuke kleding in deze winkel voor mannen. Wij verkopen naast dit merk nog veel meer populaire herenmerken dus slagen doe je altijd bij Ronald Deurloo in Zierikzee.

BETAAL JE ALLEEN VOOR HET MERK DENHAM?


Zeker niet, je betaald zeker niet alléén voor het merk Denham. Jeans van Denham zijn meestal handmatig geschuurd om een vintage look te verkrijgen. Dit proces is extra gaaf omdat elke broek een exclusieve uitstraling heeft. Nadeel is dat de tijd en behandeling een zwaar, intens en duur proces is, vandaar de hogere prijs van deze kleding.

Maar er is meer, Denham staat bekend om zijn extravagante wassingen, stoere vintage jeans en die worden vervaardigd met chloriden. Chloor zorgt ervoor dat je broek of kleding een gebruikte uitstraling krijgt maar tast ook de vezels ernstig aan. 

Het is dus niet zo dat een duurder product of merk altijd beter is. Spijkerbroeken die een chloride behandeling hebben gehad zijn eigenlijk dunner en dus ook slechter van kwaliteit. Het proces is duur maar de kwaliteiten worden minder. Alleen als Den-Ham Fan wil je dit wel of niet betalen voor het merk Denham.