Naar boven

Lacoste

(26) (26 artikelen)
LaCoste
Lacoste

Na zijn tennisloopbaan richtte René Lacoste samen met zijn vriend André Gillier in 1933 het merk Lacoste op, dat bekend staat om zijn revolutionaire polo met een groene krokodil op de linkerborst, afgeleid van Lacostes bijnaam 'Le Crocodile' of 'The Alligator'. Lacoste was het eerste merk dat het poloshirt introduceerde voor tennis, golf en zeilsport.

Sorteren

LACOSTE ZOMERKLEDING

Zoek je de nieuwste Lacoste zomerkleding? Tijd voor polootjes en korte broeken, zwembroeken en tees is aangebroken. Heren, trek je kledingkast maar open en vul hem aan met onze nieuwe kleding voor de zomer. Zodra de zomer aanbreekt kiezen we naast wit, zwart en blauw, masaal voor vrolijke kleuren, prachtige luxe kwaliteiten en ga voor een minimalistische uitsstraling met uni kleding.

Kies je voor een groen krokodillen logo of draag je liever een croco-logo in ton sur ton? Heel veel keuze nu, op naar Ronald Deurloo herenmode!

T-SHIRTS VAN LACOSTE IN JERSEY COTTON

Heb jij die prachtige kwaliteit jersey cotton al ontdekt van Lacoste? Ze hebben er fijn gebreide t-shirts van gemaakt in vrolijke zomerkleurtjes. Jersey cotton tshirts van Lacoste zijn ideaal voor mannen. Ze dragen zeer comfortabel en herstellen van kreuk door lichaamstemperatuur.

SLIM-FITTED LACOSTE POLO’S

Klaar voor de zomer? Dan mag er zeker geen Lacoste polo in je kast ontbreken. Lacoste slim-fitted polo’s hebben een elegante pasvorm, sluiten goed aan op het lichaam en zijn voorzien van stretch zodat jouw figuur goed tot uiting komt.

LACOSTE’ S SNELDROGENDE ZWEMSHORTS


Zwemshorts van Lacoste, verkrijgbaar in groen, blauw, rood, zwart en vele andere kleuren. Een Lacoste zwemshort droogt snel door de luchtige structuur. Elke zwembroekje heeft een binnenbroek dus trek ze aan en neem direkt een duik in het diepe! De groene krokodil ontbreekt natuurlijk niet op elk zwemshort. Ook kan je kiezen voor de full croco logo zwembroek vol met Lacoste-krokodillen.

OVER LACOSTE-PIQUÉ KWALITEITEN


Piqué is de structuur waarin vele herenpolo's zijn gemaakt. Hoe fijner de stuctuur van een Lacoste-polo is hoe fijner en beter de kwaliteit is. Betere kwaliteit zorgen dat de pasvormen beter blijven en niet gaan scheeftrekken. Fijne Lacoste-piqué kwaliteiten behouden dus beter hun kleur en zijn zachter van stof.