Naar boven

New Canadian

(3) (3 artikelen)
New Canadian
New Canadian

.

NEW CANADIAN DAMESJASSEN


Ken jij de New Canadian damesjassen al? Deze sportieve jassen voor dames zijn gemaakt van 100% gerecycled PES. Wat is er fijner een jas te kopen die ook bescherming geeft aan weer en wind?

Een damesjas van New Canadian geeft je volop bescherming voor elk weertype. Wist je dat de New Canadian damesjacks altijd rijk uitgevoerd zijn met afneembare capuchons, zachte kraag en zijzakken en afsluitbare binnenzak? Genoeg ruimte dus om alle spulletjes goed en veilig op te bergen.

NEW-CANADIAN DEALER ZIERIKZEE


Voor de provincie Zeeland, het plaatsje Zierikzee is Ronald Deurloo officieel dealer voor New Canadian. In deze winkel heeft het merk een prominente plek zodat er altijd een mooie damesjas voor je te vinden is.

Sta je op het punt een jack te kopen bij een officieel New Canadian verkooppunt dan heb je altijd ruime keuze. Kan je kiezen uit meerdere maten, kleuren en modellen. Alle reden om eens langs te gaan in onze damesmodezaak!

INDRUKWEKKENDE KLEURCOMBINATIES IN DAMESJACKS


Zoek je een bijzondere New-Canadian jas voor een dame? Speciaal voor de zomer hebben wij indrukwekkende kleurcombinaties gekocht voor iedere vrouw die een speciale zomerjas zoekt.

New-Canadian zomerjacks zijn uitgevoerd in prachtige kleur-vlakken. Indrukwekkend, oogverblindend en specialer dan de meeste jassen voor vrouwen. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort met onze nieuwste New Canadian jacks die ook online te bestellen zijn!