Naar boven

Pierre Cardin

(7) (7 artikelen)
Pierre Cardin
Pierre Cardin

De herenmode van Pierre Cardin is tijdloos en geschikt voor elke gelegenheid. Al jarenlang is dit merk een onmisbaar onderdeel van de collectie bij Ronald Deurloo. De spijkerbroeken van Pierre Cardin staan bekend om hun uitstekende pasvorm, waardoor ze vaak niet eens meer gepast hoeven te worden. 

Pierre Cardin jeans nodig?

Bestel bij Ronald Deurloo Pierre-Cardin spijkerbroeken met korting!

Pierre Cardin jeans nodig? Bestel bij Ronald Deurloo Pierre-Cardin spijkerbroeken met korting!Pierre Cardin broekenPierre Cardin Lyon broeken hebben een reguliere pasvorm, ritssluiting en zijn in meerdere kleuren en stoffen verkrijgbaar. De Pierre Cardin Lyon broek heeft een natuurlijke 360 graden stretch en is exclusief verkrijgbaar in de Ronald Deurloo broekenshop online.


Pierre Cardin spijkerbroekenPierre Cardin spijkerbroeken staan bekend om hun bekende pasvorm. Goede snit, beetje stretch in de broek en een rits in plaats van knopen. De jeans is verkrijgbaar in model Dijon, Deauville en Lyon, en de uitlopende modellen gaan tijdens de uitverkoop in de sale. Zo kun je ook nog op je Pierre Cardin jeans korting krijgen.