Naar boven

Pure-Hatico

(16) (16 artikelen)
Pure-Hatico
Pure-Hatico

Bij Deurloo herenmode bestel je PURE-shirts met de beste keuze en krijg je je Pure-overhemd al de volgende dag thuisbezorgd. Daarnaast bieden wij betalingsmogelijkheden via Afterpay.

Bekijk en draag eerst je Pure-overhemd en betaal later! Deurloo heeft deze shirts verkrijgbaar in boordmaten 37 t/m 45 in wit, grijs, lichtblauw, donkerblauw en zwart.

PURE FUNCTIONAL STRETCH SHIRTS

Wie eens een Pure Functional shirt heeft gekocht wil nooit iets anders meer. Deze strakke overhemden voor heren zijn gemaakt in een 4-way stretch kwaliteit en daardoor erg elastisch.

Pure Functional shirts zijn altijd kleurvast, 100% strijkvrij en drogen supersnel. De shirts voor heren zijn getailleerd en worden strak op het lichaam gedragen.
 

SUSTAINABLE PURE SHIRTS VOOR HEREN


Deze shirts voor heren dragen bij aan een beter milieu door minder wasbeurten, geen strijkijzer gebruiken en minder wasbeurten. Zo is er geen droger nodig en ook wasmiddelen is geen vereiste.

De sustainable Pure shirts zijn gemaakt van polyamide. De natuurlijke holle vezel is zo nagebootst en hierdoor krijgen deze herenshirts een ademend effect.

Bovendien zijn de stretch shirts voor mannen gemaakt van een anti- bacterieel materiaal. Zo kunnen bacteriën van zweet zich moeilijk nestelen onder de armen wat nare geurtjes voorkomt! Hierdoor is een wasbeurt minder snel nodig een beperk je impact op het milieu.

PURE HATICO OVERHEMD BESTELLEN?


Nu de uitleg waarom je bij Ronald Deurloo herenmode zo’n Pure Hatico overhemd zou bestellen. Wij hebben voor jou een grote keuze in overhemden voor heren. Voorraden zijn optimaal en zorgen ervoor dat je slagingskans groot is. Je kunt ze dragen op een vrijetijds broek, onder een colbert of in combinatie met een herenvest.

In onze herenmode afdeling verkopen we Pure Hatico in meerdere maten. Je kunt deze bestellen in boord maten 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 en 44.

Kies hier uit de vele effen kleuren wit, donkerblauw, lichtblauw, zwart, grijs, groen, antraciet en bruin. Zoek je iets spannenders neem eens een streep of print overhemd van Pure, ze combineren altijd met elke spijkerbroek.