Naar boven

Secrid

(15) (15 artikelen)
Secrid
Secrid

Bij Ronald Deurloo kun je kiezen uit diverse Secrid cardprotectors, in verschillende leersoorten en modellen. Deze compacte, superveilige portemonnees beschermen tegen skimmen. Ontdek de nieuwste carslide, miniwallet, en slimwallet in diverse prints, kleuren, dessins, en special editions. Ronald Deurloo is al jarenlang dé dealer voor Secrid-producten. Kies jouw perfecte Secrid vandaag nog!

Secrid cardprotectors voor hem en haar


Welke soorten Secrid's zijn er?

Secrid maakt cardprotectors, dit is een aluminium kaarthouder waar zo'n 5 of 6 passen in kunnen. Wil je een miniwallet kopen dan heb je zowel de metalen case en de leren etui, deze is voorzien van een handige klip. Kies je voor een slimwallet dam heb je dezelfde uitvoering zonder klipje. Ook zijn er twinwallets verkrijgbaar, deze dubbele Secrid hebben twee cases, waardoor er minstens 12 pasjes in kunnen. Welk uitvoering kies jij voor jezelf?


Secrid cardprotectors voor herenSecrid's voor heren kopen.

Hier zie je alleen de stoere mannen protectors. Ze hebben een mannelijke uitstraling en je kunt ze voor hem bestellen in effen leer, vintage, matte en met structuren. De kleuren voor de heren Secrid's zijn zwarte, grijze, blauwe, bruine en groenen. Je kunt kiezen voor een speciale structuur in je leer zodat je een verwassen uitstraling voor hem krijgt. Wil jij alle cardprotectors hier gaan bekijken?


Secrid cardprotectors voor dames

Dáárom is het belangrijk bij Deurloo damesmode een mooie Secrid voor dames te kopen.

Wij verkopen namelijk alle pastel tinten in roze, rood, fuchsia, bordeaux, geel, creme, wit, en lila. Dames Secrid's zijn er nu met glitters, parels, diamantjes, goud, zilver en bronskleuren. Kies jij hier een bijzondere Secrid voor haar uit?


In een Secrid winkel kopen?

Wist je dat er ook complete Secrid winkels zijn? In zo'n specialistische winkel weten ze alle ins en outs over het merk Secrid. Hier hebben ze het totale pakket aan dames en heren cardprotectors, moneybands, carslides, miniwallet, slimwallet, en twinwallets. Ben je benieuwd en wil je eens kopen in zo'n winkel? Er is een monobrand store in Rotterdam en Den Haag. Klik op de volgende link om in deze Secrid Shop te kijken.