Naar boven

Wasgeluk Wasparfums

(21) (21 artikelen)
Wasgeluk
Wasgeluk

Wasgeluk is synoniem voor Italiaanse wasparfum die ons gelukkig maakt. We hebben de beste producten gezocht om die unieke geurbeleving te bieden. Probeer onze heerlijke geuren. Wasgeluk speurt regelmatig Italië af op zoek naar de beste producten voor je was.

Wasgeluk, puur genot voor je wasgoed.

GELUKKIG WASSEN MET RONALD DEURLOO


Wil je ook intens gelukkig wassen? Je kent het wel een wamachine met nare geuren....bah maar wat kan je er aan doen? Vaak onstaat door stilstaand water, bacterien een vieze geur aan je kleding. Natuurlijk is het reinigen van de machine eens per maand een belangrijk initiatief. Maar hoe krijg je toçh een lekker geurtje aan je was?

WASGELUK WASPARFUM OUDH 250ml

WASGELUK WASPARFUM ROOS 250ml

WASGELUK WASPARFUM VERBENA 250ml

WASGELUK WASPARFUM JASMIJN 250ml

Met een paar druppels uit deze flesjes toe te voegen aan je was, waan je jezelf in italiaanse landen, ruik je bloesems, bloemengeuren, voel je vrolijkheid en ruikt je dameskleding en herenkleding de hele dag fris. Vanaf vandaag kan je gelukkiger wasjes draaien met Ronald Deurloo in Zierikzee. Meer weten? Lees er alles over in onze Wasgeluk-blog.


ONZE NIEUWSTE GEUREN VOOR IN DE WASMACHINE?


Wil je onze nieuwste geurparfums zien voor in de wasmachine? Ze zijn verkrijgbaar vanaf  € 14,95 en je doet er lekker lang mee. Maandelijks krijgen we de nieuwste geuren aangeboden. Loop onze winkel dus niet voorbij voordat je de nieuwste parfums voor je kleding in bezit hebt!

De nieuwe geuren ruiken heerlijk naar Marseille, Ylang Ylang, Blauwe Bloesem, en Diamant. Hou jij ook van Puur en intense luchtjes aan je kleding? De nieuwe Intense geuren zijn sterker en je hebt er minder van nodig. Bestel ze nu!


WASGELUK WASPARFUM MARSEILLE 250ml

WASGELUK WASPARFUM YLANG YLANG INTENS 250ml

WASGELUK WASPARFUM BLAUWE BLOESEM INTENS 250ml

WASGELUK WASPARFUM DIAMANT INTENS 250ml


DAGELIJKS WASPARFUM TOEVOEGEN AAN AL JE WAS?


De flesjes wasparfum van Wasgeluk zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Dit geurflesje is ook 100% recyclebaar en dus duurzaam. Geen enkele zorg dus dat je dit niet dagelijks mag gebruiken. De geuren zijn volledig afbreekbaar en mag je met gemak dagelijks aan elke wasbeurt toevoegen.


WASGELUK WASPARFUM VAREN 250ml

WASGELUK WASPARFUM VANILLE CASHMERE 250ml

WASGELUK WASPARFUM TALK 250ml

WASGELUK WASPARFUM KATOENBLOEM 250ml

WASGELUK WASPARFUM OCEAN 250ml


PAULINE ONZE GOOISE MOEDER IS AL FAVORIET!


Pauline is één Gooise moeder die favoriet is van de geuren. Niet alleen lekker voor je wasbeurt, ook een heerlijke geur in je stofzuigerzak. Bekijk meer filmpjes van Pauline op faceboek om meer te weten te komen over dit mooie product.

Hieronder haar favoriete geuren die jij misschien ook nog eens kan bestellen;


WASGELUK WASPARFUM WITTE MUSK 250ml

WASGELUK WASPARFUM LOTUSBLOEM 250ml

WASGELUK WASPARFUM ARGAN 250ml

WASGELUK WASPARFUM ANGEL BREATH 250ml


WASSTRIPS VOOR 30 WASBEURTEN


Nieuw in de collectie zijn de wasstrips. Een handig compact doosje Wasgeluk wasstrips kost slechts € 13,95 en je kunt er 30 wasjes mee draaien. Heerlijke geur aan je was met dit compacte doekje. Draag je steentje bij aan het milieu want hiermee krijg je minder CO2 uitstoot.