Naar boven

Softshell Jacks

(19) (19 artikelen)
Softshell Jacks

Je nieuwe softshell heren jack brengt ongetwijfeld veel plezier met zich mee. Deze jacks zijn niet alleen elastisch, maar ook winddicht, waardoor ze perfect zijn voor diverse weersomstandigheden. Bovendien kunnen ze dienen als een comfortabel vest onder je jas voor extra warmte.

Met dit jack hoef je je geen zorgen meer te maken over koude dagen en gure stormen. Ze zijn ontworpen om je volledig te beschermen. Praktisch zijn de rits en de zijzakken, waarin je gemakkelijk je spulletjes kunt opbergen.

Sorteren

Softshell kopen?

Ben je van plan zo'n comfortabele softshell aan te schaffen? Geweldig, dan ben je hier op de webshop van Deurloo herenmode uit Zierikzee aan het juiste adres. Wat zijn jouw wensen? Iedereen heeft verschillende eisen voor zijn softshell jas. Ga je golfen, wandelen of fietsen met je nieuwe softshell-jas? Vergeet niet er ook een voor je partner te bestellen.


Voordelen van softshell

Heb je je ooit afgevraagd waarom een Lyle and Scott softshell jas interessant voor jou kan zijn? We leggen het hier uit.
Geen last meer van wind, want een softshell-jasje helpt je jouw lichaamstemperatuur vast te houden. Ze worden ook vaak als vest onder een jas gedragen, bijvoorbeeld tijdens wintersport of op zee.

Airforce Soft-Shell jassen zijn gemaakt van elastisch polyester vezel, soms verward met neopreen stof die je kent van surfpakken. Softshell is kleurvast en gemakkelijk te wassen. Je kunt ze kopen in verschillende kleuren zoals grijs, groen, rood, zwart en ecru.