Naar boven

Hoodies voor heren

(25) (25 artikelen)
Hoodies voor heren

Herenhoodies zijn perfect om je in te verstoppen of weg te dromen. In de jaren zeventig was de hoodie een symbool van de hiphopbeweging, maar nu is het vooral een comfortabele trui die past bij elke outfit. Om er een te dragen, moet je echt in de mood zijn.

Sorteren

Welke hoodie draag jij het liefst?

Hoodies voor het najaar en de winter Je ziet ze heel veel in het straatbeeld. Een hoodie voor de winter of het najaar is niet alleen fijn om te dragen, maar ook nog eens lekker behaaglijk in je nek. Ben jij ook een modern type dat graag een sweater met capuchon draagt in het najaar en de winter? Hier bestel je ze van onder andere Gant, Pure White en In Gold We Trust.

Mannen sweater met capuchon Hoodies voor mannen zijn altijd sportief. Deze sweaters van katoen zijn herkenbaar aan het elastische boord aan de onderzijde. De manchetten zijn ook elastisch en de hoodie zelf heeft koordjes zodat je bij extreme kou kunt dichtknopen en je hoofd, oren en gezicht warm blijven. In deze webshop bieden we ze je aan van Denham en Lyle and Scott.

Hoody’s vanaf € 59,95 Een warme hoody sweater koop je al vanaf € 59,95 in een katoen-poly-menging. Wil je iets bijzonders? Bekijk dan hier onze bekende logo hoodies van Tommy Hilfiger, Marshall Artist en Scotch Soda. Ze zijn niet alleen voorzien van een merklogo, maar hebben ook een mooie print of afbeelding op de voor- of achterzijde.

Hoe je een hoodie sweater hip draagt Wist je dat het heel hip staat als je een hoodie sweater of hooded vest draagt met daarover een bodywarmer? Zo ben je warm gekleed, zie je er hip uit en kun je eronder elke willekeurige broek dragen. Stijl jouw outfit af met een paar goede sneakers. Zo ben jij klaar om op de fiets, step, scooter te stappen of lekker te gaan wandelen in de stad.