Naar boven

A Fish Named Fred

(42) (42 artikelen)
A Fish Named Fred

A Fish named Fred

Een funky en kleurrijk herenkledingmerk dat als missie heeft om de wereld vrolijker en kleurrijker te maken. Wees trots en val op, dat is waar A fish named Fred voor staat. Voor mannen die niet willen opgaan in de grijze massa en die het niet erg vinden om in de schijnwerpers te staan.
Van blazers en gilets tot shirts, t-shirts, polo's en meer. A fish named Fred heeft het allemaal!

Sorteren

NIEUW BINNEN: THREADS BY A FISH NAMED FRED!

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwste Threads by A Fish Named Fred collectie? Wil je meer weten over deze kleding voor heren? Voor welk draagmoment en hoe je kunt combineren? Lees snel verder in onze Fred's Threads blog óf bestel in deze webshop de nieuwste pakken, gilets, blazers en overhemden nu online!


A FISH NAMED FRED KLEDING - DE OORSPRONG


Het was de dochter van oprichter Rob Schalker die een naam voor hun nieuw gekochte visje zocht. Rob, die als creatief brein altijd bezig is met nieuwe ideeën en ontwikkelingen zag de vissekom staan en dacht meteen aan zijn nieuwe uitdaging. Nét als die vis, die nu zo oranje kleurt in die vissekom. We gaan een concept maken met kleding die onderscheidend is en anders dan alle andere vissen.

De oorspronkelijke gedachte om een kledingmerk op te richten met mooie herenmode kreeg hier een extra impuls omdat deze herenmode vooral anders, exclusief, eigentijds en behoorlijk tegendraads moest zijn. Niet zoals alle andere herenkleding, saai en op elkaar lijkend.

Rob Schalker legde hier de eerste hand aan bijzondere, uitgesproken en totaal tegendraadse kleding voor mannen die nergens anders te vinden is. A Fish Named Fred was geboren......

GEBORDUURDE VIS, GEKLEURDE KNOPEN EN ORANJE KNOOPSGAT


Kleding van A Fish Named Fred is te herkennen aan de geborduurde vis aan de binenkant van elk colbertjasje. De Knopen zijn gemaakt in vele kleuren zowel op de shirts als op de blazers en gilets. De gekleurde knoopjes zijn tegen elkaar aangezet, voor het speelse effect, wederom onderscheidend en anders dan bij andere merken.

Kenmerkend is één gekleurd knoopgat in de kleur oranje. Nét als die vis. Zowel de A Fish Named Fred overhemden, broeken, gilet, polo's, t-shirts hebben allemaal het uitgesproken knoopsgat in de kleur oranje.

WAAR KAN JE A FISH NAMED FRED HERENMODE BESTELLEN?


A Fish Named Fred herenmode is te bestellen bij de betere herenmode-zaken in het land. Wie voor de grootste keuze en assortiment wilt gaan kiest voor de officiële webshop A Fish Named Fred online

In Zierikzee is Ronald Deurloo dé aangewezen dealer voor de provincie Zeeland. Als erkend verkooppunt staan we bekend om een groot aanbod. Ons specialisme ligt in de unieke combinaties, dit komt omdat wij de zó kleding inkopen dat alle shirts, blazers en vesten met elkaar te matchen zijn. Een sterk aanbod daar bij Ronald Deurloo, heb je al zin om te bestellen?


WELKE KLEDING VAN A FISH NAMED FRED VERKOOPT DEZE WINKEL?


De kleding die we hier verkopen van A Fish Named Fred bestaat voornamelijk uit;

A FISH NAMED FRED OVERHEMDEN

A FISH NAMED FRED KORTE MOUW POLO'S

A FISH NAMED FRED KORTE BROEKEN

A FISH NAMED FRED TRUIEN


A FISH NAMED FRED BIJ RONALD DEURLOO KOPEN?


Koop je een A Fish Named Fred kledingstuk bij Ronald Deurloo herenmode, dan weet je zeker dat je iets unieks in handen hebt. Onze collectie omvat de alleen uitgesproken, aparte, exclusieve en bijzondere kleding voor mannen.

Bij elke aankoop ben je verzekerd van gratis verzending, mogelijkheid tot achteraf pas betalen en je kunt het artikel altijd binnen 14 dagen retourneren. Alle garanties op zak? Bestellen maar!

LAATSTE RONDE A FISH NAMED FRED SALE


Wist jij dat we onze laatste ronde gestart zijn met de uitverkoop? Korting tot 50% en 60% in onze online shop. Dit is je laatste kans dus rond je bestelling snel af voordat een ander er met jou artikel vandoor gaat! Klik hier om verder te gaan en alle A Fish Named Fred Laatste Ronde Sale te bekijken.

NIEUW BINNEN: THREADS BY A FISH NAMED FRED!

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwste Threads by A Fish Named Fred collectie? Wil je meer weten over deze kleding voor heren? Voor welk draagmoment en hoe je kunt combineren? Lees snel verder in onze Fred's Threads blog óf bestel in deze webshop de nieuwste pakken, gilets, blazers en overhemden nu online!