Naar boven

Fabienne Chapot

(49) (49 artikelen)
Fabienne Chapot
Fabienne Chapot

Fabienne Chapot, geboren en getogen in Amsterdam. Dit gewilde modemerk staat voor handgemaakte ontworpen prints, rijke kleuren en eigenzinnige details! 

De collecties weerspiegelen niet alleen mode, maar ook een levensstijl, gedreven door de liefde voor boeiende verhalen en een positieve benadering van het leven.

Fabienne Chapot weeft Amsterdamse flair in haar creaties, waarin krachtige verhalen resoneren en zelfverzekerdheid en positiviteit worden gevierd.

Sorteren

NIEUW: FABIENNE CHAPOT SUMMER VIBES!


Nieuw in onze winkel is de Fabienne Chapot Summer Vibes collectie 2024. Elke kledingstuk is speciaal ontwikkeld voor het fijne gevoel. Jezelf op en top vrouw voelen met de mooiste stoffen en kleurrijke collectie voor de zomer 2024. Wil je ook stralen in de nieuwste kleding van Fabienne Chapot? Bekijk onze nieuwste collectie online en bestel zonder verzendkosten je lievelingsjurk, topje, blouse, rokje of complete zomer-outfit. Nieuwsgierig? Snel naar Ronald Deurloo damesmode in Zierikzee.

ONTSTAAN VAN FABIENNE CHAPOT

Fabienne Chapot is onstaan in 2006 in Amsterdam. Het merk is bekend geworden van de altijd positieve, super vrouwelijke, vrolijke prints en luxe design ontwerpen waarmee je als vrouw het onderscheid kunt maken.

Letterlijk aan de Amsterdams grachten werden de eerste schetsen gemaakt met prachtige bloemenprints in vrolijke kleuren, opvalllende prints in blousjes, jurkjes, rokken en tops waren de basis voor het hedendaagse succes. Wil jij alles bekijken van dit leuke modemerk? Kijk snel verder….

FABIENNE CHAPOT KLEREN VOOR DAMES

Zijn de kleren van Fabienne Chapot kleren ook jouw favoriet? Dat begrijpen wij van Ronald Deurloo damesmode dat als geen ander. Hier kunnen dames hun hart ophalen en hun eigen DNA aanmeten met de kleren van Fabienne Chapot.

Wist je al dat de kleren voor dames verkocht worden wereldwijd? Met zo'n 1000 verkooppunten heeft dit modemerk genoeg inspiratie en creativiteit en afzet gebied om de mooiste kleding te ontwerpen voor vrouwen die groot kunnen denken en er toe doen. Hier wil jij toch ook deel van uit maken? Kom eens langs en laat je verrassen....


HOE JE FABIENNE CHAPOT KLEDING BEWUSTER KUNT KOPEN?


Wil je veel bewuster met kleding omgaan? Speciaal voor jou heeft Fabienne Chapot een uniek koop en verkoop platform gemaakt, het FC Relove concept. Op deze website lees je alles over duurzame Fabienne Chapot kleding.

Hier kan je alle kleding van Fabienne Chapot kopen en verkopen, mits je dameskleding netjes er uit ziet en goed onderhouden is. Niet gek toch, een tweede leven voor jouw kleding? Wil je precies weten hoe dit werkt, alvorens je een bestelling gaat plaatsen? Lees hier meer over het FC Relove concept van Fabienne Chapot.


ZOMERSE KLEDING VAN FABIENNE CHAPOT


Wanneer je echte zomerse kleding zoekt voor het warme weer kun je helemaal los gaan met Fabienne Chapot. Niet alleen de prints, embroideries en afbeeldingen maken je happy, ook de vrouwelijke silhouets, luchtige stoffen en kanten details laten je stralen als nooit tevoren.

Hoe hoog de temperaturen ook gaan stijgen of hoe slecht de zomer ook zal gaan worden maakt niet uit. Ervaar de dunne, fijne tops, gilet en broeken voor dames in vrolijke kleuren nu in onze winkel!


BOUTIQUES VAN FABIENNE CHAPOT


Een echte boutique van Fabienne Chapot gaan bekijken? In Nederland zijn er al meer dan zeven Fabienne Chapot boutiques te vinden. Deze winkel zijn volledig ingericht in de sfeer, de stijl en gedachtengoed van dit populaire merk voor dames.

Al bij binnenkomst krijg je een glaasje bubbels in je hand gedrukt omdat jij er als vrouw mag zijn en bovendien je vrolijke gevoel aan de wereld mag tonen. Een echte aanrader en leuk om te ervaren!


WAAROM FABIENNE CHAPOT IN ZIERIKZEE BESTELLEN?


Als je kleding van Fabienne Chapot kleding in Zierikzee gaat bestellen weet je dat je besteld bij een lokale ondernemer die officieel dealer is van dit populaire modemerk voor dames.

In een authentiek monumentenpand zoals Ronald Deurloo is, geeft een extra dimensie aan deze vrouwelijke kleding. Nu je toch in onze winkel bent is het op loopafstand om samen met je nieuwe Fabienne Chapot kleding een selfie te gaan maken aan de oude haven van Zierikzee.


FABIENNE-CHAPOT BLAZERS ZIERIKZEE

FABIENNE-CHAPOT BLOUSES ZIERIKZEE

FABIENNE-CHAPOT BROEKEN ZIERIKZEE

FABIENNE-CHAPOT RIEMEN ZIERIKZEE

FABIENNE-CHAPOT JURKEN ZIERIKZEE

FABIENNE-CHAPOT JEANS ZIERIKZEE

FABIENNE-CHAPOT TRUIEN ZIERIKZEE

FABIENNE-CHAPOT TOPS EN T-SHIRTS ZIERIKZEE


FABIENNE CHAPOT BIJ RONALD DEURLOO


In deze collectie bij Ronald Deurloo zie je de best geselecteerde stijlen van Fabienne Chapot voor de zomer. Maak hier een keuze uit bijzondere jassen, jurken, rokken, blouses, t-shirts, tops, jumpsuits, truien, vesten en jumpsuits die wekelijks aan onze collecties worden toegevoegd.

Ook wij zijn razend enthousiast over Fabienne Chapot, we hopen dan ook dat je snel langs komt of online je nieuwe kleding gaat bestellen. Waar andere merken stil staan gaat Fabienne Chapot door om de vrolijkheid onder dames te stimuleren en alles te doen om zich op en top vrouwelijk te laten voelen, daar wil jij toch ook bij horen?