Naar boven

Profuomo

(4) (4 artikelen)
Profuomo

PROFUOMO OVERHEMDEN: VAN DAS TOT SHIRT EN DE HELE GESCHIEDENISDe geschiedenis start in 1934 als Heinz Michaelis begint met het maken van stropdassen in zijn eigen fabriek. Wat begon als handwerk van vakmensen werd later machinaal vervaardigd met kwaliteit als belangrijkste speerpunt.

Vele jaren is het bedrijf "Micro Fashion" tot op heden nog steeds op de zelfde locatie gevestigd. Profuomo is oppermachtig in het maken van de zijden stropdas onder de naam Profuomo en Michaelis.

Dit prachtige verhaal over de geschiedenis van dit mooie bedrijf krijgt zijn vervolg! Profuomo is anno 2024 nog steeds in handen van de familie en maakt naast dassen en shirts voor heren een totaal collectie mannenmode.

De Profuomo overhemden voor heren vormen de basis van dit inmiddels grote bedrijf. Daarnaast zijn deze van oudsheer kleermakers familie sterk in het fabriceren van mooie fijne breisels in pullovers, spencers, truien, shawls, broeken en polo's. 

Omdat specialisme en het kleermakersvak ons met de paplepel ingegoten is zijn wij, van Ronald Deurloo herenmode, supertrots de kwalitatieve shirts te ogen verkopen in onze fysieke winkel en onze online shop.


SLIM FIT DRESS SHIRTS VAN PROFUOMOVandaag de dag wil iedereen slim-fit zijn en moet de kleding goed bij je lichaam passen. Wanneer je op zoekt gaat naar een passend dress shirt voor jezelf is het belangrijk te weten welke pasvorm voor jou het beste draagt. Gelukkig zijn de specialisten in staat geweest, zakelijke Profuomo overhemden te maken die wel slim-fit er uit zien maar in werkelijkheid en moderne pasvorm hebben.

Elke man kan met een gerust hart deze Profuomo herenshirts bestellen in slim fit omdat ze de perfecte aansluiting geven bij je presentatie, sollicitatie of die lezing die je gaat geven. Natuurlijk kan je een dress-shirt altijd dragen zonder strop maar mocht je toch wat gekleder voor de dag willen komen?

Koop eens een luxe stropdas die je strikt met een moderne knoop of een dubbele windsor. Bestel een heren colbert bij je Profuomo slim fitted shirt of ga voor de echte confectie?


100% KATOENEN OVERHEMD IN NON-IRON KWALITEITEchte 100% katoenen overhemden zijn hier te bestellen in een strijkvrije "non iron" kwaliteit. De garens van deze zuiver katoenen shirts voor heren hebben een finish gekregen, hierdoor is de kreuk nagenoeg nihil. Wil je het Profuomo shirt toçh gaan strijken dan ervaar je dat je strijkbout er vluchtig overheen gaat.

Natuurlijke stoffen zoals echte katoenen overhemden hebben een hoog draagcomfort en zijn zeker in de zomer erg fijn te dragen. Transpiratie is een stuk minder door het ademende en opnemende vermogen van 100% katoen. Alle reden dus wanneer je er eens netjes en gekleed uit wil zien te kijken in onze herenmode winkel. 

Shirts van Profuomo zijn te bestellen in effen kleuren zwart, wit, off white en diep donkerblauw. De boordmaat bepaald welke maat je nodig hebt voor het overhemd. Een semi spread kraag van je overhemd hoort aangesloten te zitten ronden de nek. Je kunt dit nameten met een meetlint.

Zorg dat je er altijd een vinger tussen je keel en dit overhemd kunt krijgen anders zou je bijna gekeeld worden doordat het te strak is. Wist je dit nog niet? Fijn dat we je hiermee hebben kunnen helpen. Nu is het gemakkelijk je maat hier te ontdekken. De boord-maten worden weergegeven in 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 en 45 centimeters.