Naar boven

State of Art

(132) (132 artikelen)
State of Art
State of Art

Sinds 1987 verenigt State of Art vakmanschap en tijdloos design in herenmode. Klassieke stijlen met een moderne twist, voor mannen die kwaliteit waarderen. Verfijnd, moeiteloos en toch robuust. De kleding is ontworpen met oog voor de laatste trends, maar blijft altijd relevant. Net als de eerste klassieke Porsche, de 1500S Cabrio, waarop State of Art-oprichter Albert Westerman als kind verliefd was. 

Sorteren

STATE OF ART KLEDING

State of Art kleding is opgericht in 1987 door Albert Westerman die daar in de breifabriek van zijn vader werkte. Tot op de dag van vandaag is het krachtige mannen modemerk aldaar gevestigd en heeft het ook veel eigen winkels.

Als herenmode speciaalzaak willen we onze klanten graag. Nét zo gedreven worden we van de prachtige winterjassen, lange mouw overhemden en truien van State of Art verkopen zijn net zo veel passie en waardering voor het product.

Wist je dat de winkel van Deurloo in Zierikzee al sinds het begin van de oprichting deze kleding voor mannen verkoopt?

STATE OF ART,  VOOR MANNEN MET PASSIE

Passie voor mooie dingen, met name de klassieke Porsches zie je nog steeds terug komen in de catalogus en de advertenties van State of Art. Die passie en bevlogenheid zie je ook terug in de mooie kleding voor de winter.

Ben jij ook een gedreven persoon die staat voor wat hij wil? Bekijk dan nu de prachtige collectie van State of Art en combineer een vrolijk overshirt met een stoer herenvest.

Hier koop je de kleding waarin jij jezelf prettig voelt! Focus op kleding in mooie warme kleuren, sustainable en met respect voor mens en natuur. Een man met passie shopt zijn State of Art kleding bij Ronald Deurloo in Zierikzee.


GEKLEED, CASUAL OF VRIJETIJD GAAT GOED MET STATE OF ART

De ontwerpers van State of Art herenmode maken niet alleen mooie kleding in unieke stoffen en kleur samenstellingen. De kleding kan je gekleed dragen, probeer eens zo’n nieuw jack, een colbert en maak het setje af met een bijpassende Meyer broek.

Wil je iets sportiever of casual dan kom je altijd weg met een leuke sweater of coltrui. Het is maar hoe je het wilt dragen en daarom is het een goede tip State of Art kleding te bestellen wanneer je er goed uit wilt zien in je vrijetijd.