Naar boven

Zip 73

(34) (34 artikelen)
Zip73
Zip73

Maak kennis met de frisse en trendy Zip73 zomermode bij Ronald Deurloo! Laat je verleiden door onze strijkvrije kledingstukken gemaakt van luchtige zomerse stoffen, perfect voor het komende seizoen. Van elegante blazers tot stijlvolle tops, en vergeet niet onze nieuwste collectie blouses, rokken en broeken met een hogere taille te bekijken. Bezoek onze winkel in Zierikzee of bestel online en geef je garderobe een update voor het voorjaar. We kijken uit naar je komst!

Sorteren

NIEUWE ZIP73 ITEMS IN ONZE WEBSHOP

De nieuwe Zip73 items voor de zomer nu in onze webshop! Bekijk leuke kleding-items speciaal voor Zip73 damesfans. Van cargo logo rokken tot glanzende rosé blazers. Deze zomer slaag je zeker in de Ronald Deurloo webshop voor de nieuwe dames-items van Zip73.

Nieuwe Zip73 collectie bestaat uit verrassend veel logo tops en jurken. Daarnaast is het kenmerkend veel glanzende details waardoor de luxe eveneens ondersteept wordt.

Bekijk de mooiste broeken met ritsjes, pipings, flair button trousers en rosé tops of logo-tshirts. Iedere vrouw kan zich met deze kleren speciaal maken, wanneer bestel jij de nieuwste Zip-items online?

ZIP 73 KLEDING

ZIP 73 kleding voor staat voor kwalitatieve damesmode. De kleding van dit merk is voorzien van herkenbare striping, colourblock en  piping aan de zijkanten van de kleding.

 
Kleding van ZIP 73 koop je bij Ronald Deurloo in Zierikzee. Dit modemerk voor vrouwen slaat precies de brug tussen comfortabel, sportief en toch gekleed op pad gaan.


Heb je dus vandaag of morgen een afspraak buiten de deur? Wil je er representatief uitzien tijdens je sollicitatie of trek je er een heerlijk dagje op uit? Kom deze kleding voor dames eens bekijken of shop ze hier online!

 

ZIP 73 Blazers

ZIP 73 Blouses en Tunieken

ZIP 73 Broeken

ZIP 73 Jurken

ZIP 73 Rokken

ZIP 73 Truien

ZIP 73 T-shirts en Tops

 

OVER HET ONTSTAAN VAN ZIP73


Het was Ilja die in 2014 als damesbroeken “deskundige” de eerste hand legde aan ZIP 73 broeken voor dames met de juiste hoogte. De basis was gelegd voor kwalitatieve en trendy broeken.


In rap tempo volgde door het succes daarna de bekroning van ZIP73 met prachtige tops, blazers en rokken die voorzien zijn van een met vakmanschap aangezet kroontje.


ZIP 73 DAMESMODE VOOR DE ZOMER


Zeker in de zomer is de ZIP 73 damesmode fijn om aan te trekken. Door het comfort en stretch kwaliteit voel je bijna niet dat je iets aan hebt. De dunne luxe stoffen geven je een luchtig en koel gevoel.
 

Als de temperaturen hoger worden en de zon volop gaat schijnen tijdens de zomermaanden krijg je het snel te warm. Dan is het fijn lichte ZIP 73 kleding te dragen die niet alleen een ademend effect heeft maar ook snel droogt, kleurvast en duurzaam is.


ZIP 73 KLEDING ONLINE BESTELLEN?


Wil je de kleding van ZIP 73 online bestellen? Bij Ronald Deurloo damesmode hebben we een prachtig groot aanbod. Kies uit de volgende stijlen jouw favoriete kledingstuk en wij gaan er alles aan doen deze spoedig naar je toe te sturen.


Alle kleding die online besteld wordt, pakken we zorgvuldig en netjes in. In deze webshop betaal je geen verzendkosten vanaf € 50,-. Je nieuwe ZIP 73 kleding verpakken we veilig en zorgvuldig mogelijk en sturen we naar je toe met een vriendelijk bedankje! Bestel dus hier online, daar heb je alle reden toe toch?


ONZE ZIP73 SALE BIJ RONALD DEURLOO


Omdat we zo blij zijn dat we ZIP 73 in onze winkel kunnen verkopen is het belangrijk om dagelijks het nieuwste in huis te hebben.


Speciaal voor jou hebben we onze ZIP 73 sale artikelen voor je klaar gehangen. Door de kleding van afgelopen maanden of seizoen af te prijzen kunnen we altijd de nieuwste mode aan je laten zien.